Interview : Jos Lecocq. Het leven van een Antwerpse janet (Zonder Pardon : maandelijks kontaktblad van het Homofielencentrum Brussel ; vanaf (1980) feb : Brussels homo-maandblad)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)"