fo014768: Gaston Eyskens, Eenheidswet - Associated Press
"Zwart-witfoto van een persconferentie voor de buitenlandse pers nav de staking tegen de eenheidswet met Gaston Eyskens (Eerste minister) en Omer Vanaudenhove (minister van Openbare Werken) in Brussel op 30 december 1960. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"