Gala-concert : zondag 28 maart 1937 - Lyonel, Suz.; Van Obberg, Luc; Lens, José; Ardenois, August (Antwerpen: Concerten De Werker, 1937)
"met de zeer vereerde medewerkng van : Suz. Lyonel, Luc Van Obberg, José Lens, Aug. Ardenois, Mannenkoor Lassalle Kring, Harmonie De Werker, Symfonisch Orkest der CDW"