med001782: Algemene Centrale voor Bouw, Hout en gemengde vakken van België
"Een metaalkleurige reversspeld in de vorm van een wapenschild met daarop het logo van de Algemene Centrale voor Bouw, Hout en gemengde vakken van België. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"