te000131: Voorstudie van een gevild konijn - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Drie getekende schetsen van een man die een konijn, opgehangen aan de achterpoten, vilt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"