fo014022: Monument Edward Anseele - Hespel, Roger; Roghes (1948)
"Zwart-witfoto van het plaatsen van het standbeeld/monument van Edward Anseele op het Wilsonplein in Gent, 1948. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"