De motivatie voor en de betekenis van zich laten testen op HIV: een onderzoek naar de beleving van patiënten in de periode tussen de afname en het meedelen van het testresultaat - Embo, Diane (Gent: Universiteit Gent, 1996)
"Diane Embo Fonds Suzan Daniel (FSD)"