fo023084: Vredesbetoging - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een oudere dame met een pet vol badges voor vrede en tegen kernwapens tijdens een vredesbetoging. Jaren 1980. Opschrift: La Paix, Internationales Friedenstreffen in Mainz, Pour le droit de l'homme à la paix, 25 juin 1989, Nuclear-free Scotland. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"