vl000818: Socialistische Syndikale Afdeeling Desselghem
"Vlag van de Socialistische Syndikale Afdeeling Desselghem, met centraal op een rood veld: twee ineengestrengelde handen met daarronder een palmtak. Er boven en eronder: de naam van de organisatie en de plaatsnaam. Gele franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"