af001351: Guy Spitaels - PS (1982)
"Affiche uitgegeven in 1982 door de Parti Socialiste (PS) voor de gemeenteraadsverkiezingen in Ath. Afbeelding: kleurenfoto van Guy Spitaels. Tekst: Quand on travaille pas besoin de slogan. GUY SPITAELS. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"