vl000489: Socialistische Harmonie Ontwaking - Valenduc, L.
"Vlag van de Socialistische Harmonie Ontwaking van Buysinghen, 1920. Twee banen zijn horizontaal aan elkaar gestikt. In het bovenste deel een rijzende zon met stralenkrans in gele tinten. Gedeeltelijk op de bovenste baan en de egaal rode onderste baan, in een schild, een lier, een muziekboek, een trompet, een klarinet, een fluit en twee klaroenen. Rode franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"