af004946: Bericht aan de bevolking. Geen man, geen vrouw, geen frank voor het militarisme - Onkruit (1980)
"Affiche uitgegeven in 1980 door Onkruit (Ronse) voor de rechten van de dienstplichtigen. Afbeelding: tekening van een soldaat (eind 19e, begin 20e eeuw) die een tekst leest op een lange rol. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"