fi000176: 1 mei 1957 - Franck, A.
"Reportage over de 1 meistoet in Antwerpen, 1 mei 1957 met o.a. Camille Huysmans, Achilles Reintjens, Mathilde Schroyens, Louis Major, Jos Van Eynde en Lode Craeybeckx. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"