af011206: Belgian Lesbian and Gay Pride 22/05/2004 - Thomé, Michel; Lescrauwaet, An (2004)
"Affiche ontworpen door Michel Thomé, uitgegeven in 2004 voor de Belgian Lesbian & Gay Pride (BLGP) in Brussel. Afbeelding: zes kleurenfoto's in verband met activiteiten van de Pride. Tekst: Vrijheid, Gelijkheid, Diversiteit. Liberté, Egalité, Diversité. Belgian Lesbian and Gay Pride 22/05/2004 BRUXELLES | BRUSSEL. 13:00 DÉFILÉ | OPTOCHT Vismet | Quai aux briques. 22:00 FUIF | SOIRÉE BEB (rue Delaunoystraat, 58). www. blgp.be. gay. V.U. | E.R.: An Lescrauwaet Kammerstraat 22, 9000 Gent • © Michel Thomé. Logo's: belgium www.gaybelgium.be. COMMISSION COMMUNAUTAIRE FRANÇAISE. Ciel fm. Gayvox.com. VLAAMSE GEMEENSCHAPSCOMMISSIE BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST. net events www.netevents.be. TRIBU move. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"