Een gezonde kijk op ziekteverzekering en ziekenfonds - Cornelis, Rudy (Mechelen: Arbeid en Gezondheid, 1989)
"samenstelling en originele bijdragen: Rudy Cornelis ; opdracht en structuur: Fernand Geens"