af009954: Homofuif - Roze Aktiefront; Brys, Yvan (1994)
"Affiche uitgegeven in 1994 door Roze Aktiefront met als trefwoord holebi.Rechts een foto van een homokoppel in gesprek en links een stukje stadsplan.Tekst: HOMOFUIF Zaterdag 12 maart vanaf 22 u voor homo's, lesbiennes en sympatisanten Zaal Nieuw Bleekhof Vekestraat 15, Antwerpen. Georganiseerd door het Roze Aktiefront Die avond: Praatkafee in Oud Bleekhof, Vekestraat 34 vanaf 20 u Ver. uitg.: Y. Brys, Congresstraat 41 2060 Antwerpen INFO 03/236 50 76. Café Babbelbox grote pieter potstraat 18 ° 2000 antwerpen. KOUROS SAUNA woensdag is jongerendag. beneden 30 jaar halve prijs inkom. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"