Fight for the Fourth International : organ of the Marxist Group (Trotskyists) (Highbury: Robert Williams, 1937)
"Archief 'Belgische afdeling van de Vierde Internationale' Motto: Workers of the world unite Redactie: C.L. Rudder Drukker/Drukkerij: The Narod Press, Bedford Street 129-131, LondonPeriodiciteit: maandelijks"