fo022215: Solidariteit Vietnam (1971)
"Zwart-witfoto van een solidariteitsmeeting voor Vietnam in de Madeleinezaal met Thu Bink en minister Rolin als voorzitter. Brussel, jaren 1971. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"