Lust en littekens : de zoektocht van mannen die van mannen houden - De Roover, Dennis; Cools, Herman (Zizo : magazine voor holebi's & transgenders)
"Dennis De Roover interviewt Herman Cools Fonds Suzan Daniel (FSD)"