hb000292: Charles-Louis Philippe, Bübü vom Montparnasse, blok nr. 18/20 - Masereel, Frans (1920)
"Houtblok nr. 18 uit een reeks van 20, getiteld Bübü vom Montparnasse. Zie ook: hs000292 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"