pk001834: Le Bloc
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een karikatuur van klerikalen. Tekst : Le Bloc : pour 400 millions, nous ferions toutes les déclarations du monde. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"