af017430: Eurocafé - SP; Blomme, Linda (1989)
"Affiche uitgegeven in 1989 door de Socialistische Partij (SP) voor de Europese parlementsverkiezingen in Antwerpen. Tekst: Uw Antwerpse S.P.-Eurokandidaten nodigen uit! VRIJDAG 9 JUNI 1989 om 20 uur te SCHOTEN Volkshuis, Feestzaal De Roos, St.-Codulastraat 19 EUROCAFE SP 8. Muzikale omlijsting. Interviews met de S.P.-Eurokandidaten. INKOM GRATIS. V.U.: Linda Blomme, Lamorinièrestraat 233, 2000 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"