fo029961: Agalev/Groen - Hostens, Frederika
"Kleurfoto van Johan Malcorps tijdens een protestactie tegen de uitbreiding van de luchthaven van Deurne op 30 september 2000. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"