pk002940: Payel, Hijras Indias'Third Gender, Mumbai India 'Sexwork is Work'-series - De Clercq, Marc
"Een prentbriefkaart, reproductie van een foto met de afbeelding van een jonge vrouw. fotograaf Marc De Clerq. Tekst achterzijde: Payel, Hijras Indias'Third Gender, Mumbai India 'Sexwork is Work'-series 2010. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"