med002650: S.T. De hoop Antwerpen, 53ste Jongeren Gouwfeest, 2 en 3 juni 1973
"Zeshoekige button met tekst: S.T. De hoop Antwerpen, 53ste Jongeren Gouwfeest, 2 en 3 juni 1973. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"