Netwerk Vlaanderen (Brussel: Netwerk Vlaanderen, 1990)
"Persmap ter gelegenheid van de persconferentie van Netwerk Vlaanderen.Deze map bevat : een brief (1 p.) , een voorstelling (7 p.) , folder Netwerk Vlaanderen : solidariteitsfonds voor alternatieve projekten , flyer Een vernieuwend idee lukt - dankzij jou! , flyer Milieuzorg in de landbouw , flyer Krekelsparen , flyer ASLK-krekelsparen en 3 foto's"