Keukens aller landen... : een smakelijke historie
"Lucas Catherine"
Main Author: | Catherine, Lucas (auteur) |
---|---|
Institution: | Amsab-Institute of Social History |
Format: | TEXT |
Language: | Dutch |
Published: |
Berchem: EPO
1997
|
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/10796/BB4E5586-47EE-4077-8851-F773AAC5A2AD |
Similar Items
-
af016529: Velt Harelbeke-Kuurne stelt voor kookavond: Wat te doen met pompoen?
by: Velt Harelbeke-Kuurne-Waregem
Published: (1998-1998) - Cuisine de monde : Congo, Sénégal, Afrique du Sud
- Cuisine de monde : Chili, Mexique et Brésil
-
Het kookpunt : een handleiding voor het fouren op kampen
Published: (1982) -
af016494: Kookcafé. De wok: een pan met vele mogelijkheden
by: VELT-Hamme, et al.
Published: (2002-2002)