pr001070: De Man en Jaspar (Koekoek 4(1934)10)
"Prent in zwart-wit voorstellend de karikatuur van De Man en Jaspar, al fietsend.Tekst : Geef u maar verder geen moeite, tot de finaal geraakt ge toch niet ! Verschenen in Koekoek : humoristisch weekblad van Vooruit, 5 juli 1934. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"