vl000704: Socialistische Harmonie Vooruit Harelbeke, 1974
"Rode zijden vlag met stoklussen en witte franje. Op de vlag staan de geïncrusteerde afbeeldingen van een muzieksleutel als beginletter van de naam van de harmonie, vlaskappelletjes, het wapenschild van Harelbeke en de geborduurde tekst: 'Socialistische Harmonie Vooruit / 1922 1974 / Harelbeke'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"