af006505: Non à l'impérialisme - Denaeyer, Roland; CNAPD; Galand, Pierre (1975)
"Affiche van R. Denaeyer uitgegeven in (1975) door CNAPD met als trefwoord internationale solidariteit: Latijns-Amerika.Tekening: man in nationale dracht met geheven vuist; tekstballon in de vorm van Zuid-Amerika; Zuid-Amerika is doodshoofd met dollarteken in elke oogholte.Tekst: NON A L'IMPERIALISME. info amérique latine. 4-5 DECEMBRE SALLE AEGIDIUM PARVIS SAINT GILLES BRUXELLES à partir de 15 h. EDT. RES.: P. GALAND, C.N.A.P.D., RUE LOUVREX 36, LIEGE. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"