fo008980: Viering 100 jaar SP
"Zwart-witfoto van een internationale bijeenkomst ter gelegenheid van de viering van het 100 jarig bestaan van de SP in Antwerpen, 23 maart 1985:, met o.a. Marc Galle, Karel Van Miert en Willy Brandt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"