pk000517: Libération des dirigeants communistes turcs. Haydar Kutlu et Nihat Sargin - Fondation Joseph Jacquemotte; Somville, Marc (1988)
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend 2 Turkse communistische leiders, Haydar Kutlu en Nihat Sargin. Op de keerzijde : een petitie-actie gericht aan de Turkse 1e minister, Turgut Ozal. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"