fo003580: Internationale tentoonstelling van de coöperatie (1924)
"Zwart-witfoto van paneel van de Internationale tentoonstelling van de coöperatie in Gent, 1924. Opschrift: The cooperative Union limited - Manchester 1869. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"