De natuur telt ook mee : naar een duurzaam nationaal inkomen - van Dieren, Wouter (Utrecht: Het Spectrum, 1995)
"Wouter van Dieren (red.) Oorspronkelijke titel: Taking nature into account - towards a sustainable national income. A report to the Club of Rome"