fo006467: 1 meistoet in Gent - Rol; R. & J. Van Der Sijpt
"Zwart-witfoto van een 1 meistoet in Gent, 1 mei 1978. Er wordt een bord gedragen met opschrift: Algemene Centrale der Openbare Diensten. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"