smc0500: Retroactieve archivering van de Twitter-pagina van FGTB-régionale de Verviers - FGTB-régionale de Verviers
"Collection: Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV); Gearchiveerd met Twarc Level of description: File; Series: 144.X.4.3: Twitter-pagina van FGTB-régionale de Verviers"