med001099: Algemene Wereldtentoonstelling, Brussel 1958 - Rau
"Een legpenning uit de collectie van Camille Huysmans, als aandenken aan expo 1958. Op de voorzijde centraal een vrouwenhoofd met in haar linkerhand een korenaar. Tekst rond de rand: Algemene Wereldtentoonstelling Brussel - Exposition Universelle Internationale Bruxelles. Tekst onderaan: DE HEER CAMILLE HUYSMANS / VOORZITTER VAN DE KAMER DER / VOLKSVERTEGENWOORDIGERS. Op de keerzijde 2 naakte mannenfiguren hand in hand. Links het jaartal: 1958. Onderaan de naam van de medailleur Rau. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"