af014095: Frank Vandenbroucke over nieuwe politieke kultuur - Socialistisch Verbond van Studenten; JS-K.U.Leuven; Jongsocialisten; CSC; Wittock, Frederik (1992)
"Affiche uitgegeven in 1992 door het Socialistisch Verbond van Studenten (SVS), de Jongsocialisten - Katholieke Universiteit Leuven (JS-K.U.Leuven), de Jongsocialisten (JS) en de Centrale voor Socialistisch Cultuurbeleid (CSC) voor een politiek debat. Afbeelding: zwart-wittekening van hoogbouw met zijn spiegelbeeld. Tekst: Frank Vandenbroucke over NIEUWE POLITIEKE KULTUUR. Dinsdag 28 januari 20u00. Lokaal MSI 0020 Ravenstraat (achter C.U.B.) Leuven. Een organisatie van: SVS, S-KUL, JS-Leuven, CSC-Leuven. Vierschaar: JOS NEUCKERMANS De Standaard, JOS BOUVEROUX BRTN-Radio, MARK SCHAEVERS, Humo, (o.v.) PAUL GOOSSENS Onafhankelijk. V.U.: Frederik Wittock, Keizerslaan 13, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"