Vande Lanotte Johan (Vice-eersteminister - Minister van Binnenlandse Zaken - Minister van Begroting, Maatschappelijke Integratie en Sociale Economie - minister van Noordzeebeleid - dienstbetoon - Oostende) - Vande Lanotte, Johan
"Collection: Vande Lanotte Johan (Vice-eersteminister - Minister van Binnenlandse Zaken - Minister van Begroting, Maatschappelijke Integratie en Sociale Economie - minister van Noordzeebeleid - dienstbetoon - Oostende); Level of description: Collection"