af015424: Het zwarte goud: een internationaal dokumentair volksmuziekconcert - Stedelijke Culturele Raad Deinze; Oxfam-Wereldwinkel Deinze; Jeugd en Muziek Deinze; Oxfam-Wereldwinkel Deinze
"Affiche uitgegeven in 1988 door de Stedelijke Culturele Raad Deinze, Oxfam-Wereldwinkel Deinze en Jeugd en Muziek Deinze voor hun 10-jarig bestaan. Afbeelding: arbeiders en mijnwerkers met in de achtergrond de wereldkaart en een mensenmassa. Tekst: Het zwarte goud een internationaal dokumentair volksmuziekconcert. Wannes Van De Velde zang en gitaar; Dirk Van Esbroeck zang, klarinet, hobo en fagot; Juan Masondo gitaar; Frans Ieven contrabas; Pat Kilbride zang en gitaar; Maurice Le Gaulois zang en accordeon; Mark Godefroid trombone; Roger Deronge trompet; Dree Peeremans liederen & fragmenten, artistieke leiding. Zaal Palace Markt 32 Deinze. Vrijdag 8 april '88, 20 u. Organisatie: Stedelijke Culturele Raad Deinze, Wereldwinkel Deinze - Jeugd & Muziek Deinze. Naar aanleiding van 10 jaar Wereldwinkel Deinze. I.s.m. de Dienst Volksontwikkelingswerk van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap. Toegangskaart: 150 fr; CJP, Jeugd & Muziek, Plus-3-pas: 120 fr. Telefonische kaartbespreking: 091/86.27.77 (tussen 9 en 19 uur). Voorverkoopadressen: Wereldwinkel (Gentpoortstraat 33), Boekhandel Caecilia (Tolpoortstraat 91), Standaard Boekhandel (Markt 52). V.u.: Wereldwinkel Deinze v.z.w., p/a Gentpoortstraat 33, 9800 Deinze — Vrij van zegel, K.B. 198.7. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"