Témoignages attachants de l'histoire des provinces belgiques - Nowé, Henri; Lefevre, Joseph; Bolsée, J. (Bruxelles: Goossens; Paris: Devriès, 1955)
"Verzamelde getuigenissen ter gelegenheid van de 125ste verjaardag van de onafhankelijkheid van België. Exemplaar gedrukt ter attentie van Edouard Anseele jr."