pk000473: Direkte Demokratie durch Volksabstimmung - Beuys, Joseph; Steidl, Gerhard; Staeck (1972)
"Prentbriefkaart in zwart-wit met titel in groen voorstellend een man met een hoed. Dwars over de prentbriefkaart staat een deel van de titel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"