Vlaanderland [Bladmuziek] : [Partituur voor vierstemmig mannenkoor ; partijen voor 1ste en 2e tenor, 1ste en 2e bas] - Hiel, Emmanuel; Benoit, Peter
"Gedicht van Em. Hiel ; Muziek van Peter Benoit Originele tekst Vaderland uit Volledige gedichten van Em. Hiel, Deel C"