af015089: Anderlecht gekleurd 29 mei 1999 - Coune, J. (1999)
"Affiche uitgegeven in 1999 voor multiculturele wijkfeesten in Anderlecht. Afbeelding: tekening van een muis op een driewieler die een pijprokende kat vervoert. Tekst: ANDERLECHT gekleurd/ANDERLECHT en couleurs. 29 mei 1999 14 uur tot 20 uur/29 mai 1999 14H à 20H. 4 WIJKFEESTEN: Dapperheidsplein, Jorezplein, Herzieningslaan & Veeartsenijschool, Peterbos/4 FETES DE QUARTIERS: Place de la Vaillance, Place Jorez, Boulevard de la Révision & Ecole Vétérinaire, Peterbos. FIETSRALLY. Zoektocht door Anderlecht. Fietsverhuur op Dapperheidsplein (14 uur)/RALLYE CYCLISTE. Parcours concours à travers Anderlecht. Location vélos Place de la Vaillance (14H). EXPO, DANS, MUZIEK, ROMMELMARKT, BARBECUE/EXPO, DANSE, MUSIQUE, BROCANTE, BARBECUE. DE RINCK – tel. 524.32.35 – INFO – TCC-Accueil – tél. 523.54.39. Met medewerking van/Avec la collaboration de : TCC-Accueil – Gemeenschapscentrum De Rinck – Centre Culturel « Escale du Nord » - 11.11.11-Anderlecht – 7 Art-là – Centrum voor Amateurkunsten – Couleurs Jeunes/Jeugdkleuren – Curgem News – Jeugd & Stad – Jeugdclub JIA – Mission Locale – Risobrussel opbouwwerk Kuregem – Jongerenwerking Peterbos – Projection Caliban – Promo Basket – Quartier d’Initiatives/Initiatiefwijken – Rijkswacht/Gendarmerie – Straathoekwerk/Educateurs de rue – Velotheek – Lisanga Ya Ba Mama – Pissenlits – Institut Notre-Dame – T. Slag/Point R. – For you – L.A.U. – Dance Motion – Service prévention STIB/Preventiedienst MIVB – Djambo – Nesta – Chess Club Anderlecht – Estampe 51 – VOEM – Netbrussel – De gemeente Anderlecht/La commune d’Anderlecht. J. COUNE – Rue S. De Bruyne, 18 – 1070 B. Logo: BRUSSELS GEKLEURD • BRUXELLES EN COULEURS. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"