af001651: Opvoering van de spektakelrevue van Roger Plettincx "Profiteert d'er van!!" - Gymclub De Dageraad Wilrijk
"Affiche uitgegeven in 1984 door de Gymclub De Dageraad Wilrijk voor de revue Profiteert d'er van!! door De Lustige Globetrotters. Tekst: Soc. Cultuurgroep en Turnkring De Dageraad - Wilrijk. Ere-voorzitter: Frans Christiaenssens. Voorzitter: Freddy Lemaire. Deuren: 19 uur. Aanvang: 20 uur. Zaterdag 10 november 1984 in de Feestzaal Volkshuis Heistraat 8 - Wilrijk. Opvoering van de spektakelrevue van Roger Plettincx Profiteert d'er van!! met medewerking het kabaretgezelschap De Lustige Globetrotters ten voordele van het toestellenfonds van de soc. turnkring De Dageraad. Inkom: 60 Fr. Leden, Steunende leden, 60 plussers: 50 Fr. Codep uw spaarkas! Private spaarkas c.v. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"