L'Internazionale Socialiste e la conquista libica - Haupt, Georges (S.l.: s.n., 1967)
"Georges Haupt Met brieven van en aan Camille HuysmansBibliotheek Camille HuysmansOverdruk uit: Movimento Operaio e Socialista, jrg. 13, nr. 1, februari-maart 1967"