af017386: Solidariteitsavond met Zuid Afrika - Vrede; ATB; Centrum Bob Claessens; KAJ; Kultuuropbouw; Pax Christi; Volkshogeschool; Ontmoeting en Gesprek; Filmclub '62; ABVV; Ruimte; Chirojeugd Vlaanderen; et al. (1978)
"Affiche uitgegeven in 1978 door Vrede, Arbeiderstoeristenbond (ATB), Centrum Bob Claesssens, Katholieke Arbeiders Jeugd (KAJ), Kultuuropbouw, Kommunistische Partij van België (KPB), Pax Christi, Volkshogeschool, Ontmoeting en Gesprek, Filmclub 61, A.B.V.V., Ruimte, Chirojeugd (Oostende), OVM Vermeylenfonds en andere voor solidariteit met de Zuid-Afrikaanse vluchtelingen. Tekst: SOLIDARITEITSAVOND met Zuid Afrika ten voordele van het anti-repressiefonds van het A.N.C. en voor de bouw van een school voor Zuid Afrikaanse vluchtelingen in Tanzanië. donderdag 23 februari om 20u.15 Feestpaleis (grote zaal) Wapenplein – OOSTENDE aandeel in de kosten: 100 fr. Ingericht door: Vrede vzw, A.T.B., Centrum Bob Claessens, K.A.J., Kultuuropbouw, K.P.B., Pax Christi, Volkshogeschool, Ontmoeting en Gesprek, Filmclub 61, A.B.V.V., Ruimte, Chirojeugd – Gewest Oostende, O.V.M. Vermeylenfonds e.a. organisaties. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"