Een vergeten voorhoede : de Nederlandse Vereniging voor Sexuele Hervorming 1932-1939 - Warmerdam, Hans; Brandhorst, Henny (Het oog op de lust : 100 jaar seksuologie in Amsterdam)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)"