gou000499: Jeugdlectuur - Gossemiers, Arthur
"Ontwerp voor een affiche ter promotie van de jeugdlectuur. Tekst: Gezonde ontspanning door goede jeuglectuur. Achteraan getekend door Gossemiers, Arthur. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"