Kansarmoede in de grootstad Antwerpen, Deel 2 - De bewoners - Marynissen, Rudy; Poppe, Erna (Antwerpen: Koning Boudewijnstichting; Universitaire Instelling, 1988)
"Rudy Marynissen, Erna Poppe... et al."